Momenteel worden alle workshops verschoven naar het voorjaar 2024!
Houd Facebook in de gaten voor nieuwtjes en acties!

Workshop
Hersenwerk

Niets is leuker dan samen met uw hond spelen, samen puzzelen. Alle zintuigen van uw hond worden gebruikt, uw hond leert problemen op te lossen en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

Tevens is deze workshop een mooie manier om samen te werken, want niet alleen uw hond gaat aan het werk: u ook!
U wordt uitgedaagd in het verzinnen van de ideale puzzel voor uw hond. U leert uw hond beter begrijpen in wat hij/zij nodig heeft en wat voor invloed u en de verschillende spellen die we gaan doen hebben op uw hond.

Gegarandeerd een vermoeide hond en baas aan het eind van de workshop.

Kosten: €35,=  per hond

Workshop
Apenkooi

Door de cursisten wordt Balans & Coördinatie vaak vergeleken met Apenkooi bij gymnastiek. Maar de workshop Apenkooi is meer dan dat.

De hond leert het lichaam kennen, leert hoe hoog en breed het is, hoe de voor- en achterpoten goed te gebruiken, hoe het zijn lichaam omhoog, naar beneden of opzij verplaatst kan worden en hoe balans te vinden en te behouden. Kortom: Gymnastiek en Yoga ineen.

Gegarandeerd een goede work-out voor zowel het lichaam als de hersenen. En een moe en voldane hond weer mee naar huis met wel kans op spierpijn de volgende dag!

We werken in deze workshop met verschillende materialen: hoepels, krukjes, dozen, cementtonnen, caveletti, planken, tunnels, plastic zeilen, opstapjes, balansborden, balanskussens, balansballen etc.

Kosten: €35,=  per hond

Workshop
Knutselen

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Maak uw eigen hondenlijn op maat. Of u nu een lijn van 4 meter wilt of een riem met meerdere musketons of ringen: veel is mogelijk. U bepaalt zelf wat u maakt – er is keuze uit verschillende kleuren en diktes. Voor elke hond is de ideale riem te maken.

Maak een anti-tekenband met paracord en keramische kralen. De werking is verschillend per hond, maar de ketting is in ieder geval leuk. Met keuze uit verschillende kleuren leert u verschillende knooptechnieken voor een mooie paracord halsband met eventueel bijpassende armband voor uzelf.

Maak een snuffelmat voor de hond (of kat). Met een stevige ondermat gaan we aan de ‘knip-en-knoop’ met fleece. Keuze uit verschillende kleuren en motieven. Gegarandeerd een blije hond wanneer u hiermee thuis komt.

Kosten: €25,=  p.p.

Workshops worden gehouden bij voldoende aanmeldingen.
Heeft u zelf een groepje van minimaal 3 honden? Dan kom ik bij u thuis.
Een workshop duurt gemiddeld 2 uur.