Momenteel worden alle workshops verschoven naar het voorjaar 2024!

Houd Facebook in de gaten voor nieuwtjes en acties!

Workshop Apenkooi
Door de cursisten wordt Balans & Coördinatie vaak vergeleken met Apenkooi bij gymnastiek. Maar de workshop Apenkooi is meer dan dat!
De hond leert zijn (lees ook haar) lichaam kennen, leert hoe hoog en breed hij is, hoe hij zijn poten neerzet, hoe hij zijn lichaam omhoog, naar benden of opzij verplaatst. Hij leert zijn balans te vinden en te behouden.
In de sportschool voor honden gegarandeerd een goede work-out voor zowel het lichaam als de hersenen. Gegarandeerd een moe en voldane hond weer mee naar huis en kans op spierpijn de volgende dag!

We werken in deze workshop met verschillende materialen: hoepels, krukjes, dozen, cementtonnen, caveletti, planken, tunnels, plastic zeilen, opstapjes, balansborden, balanskussens, balansballen etc etc

Workshop Hersenwerk voor Honden
Het motto van Hersenwerk voor Honden: iedere hond verdient Hersenwerk!
Niets is leuker dan samen met uw hond spelen, samen puzzelen. Alle zintuigen van uw hond worden gebruikt, uw hond leert problemen op te lossen en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen! Tevens is Hersenwerk een mooie manier om samen te werken, wat uw hond gaat echt aan het werk maar u ook! U wordt uitgedaagd in het verzinnen van de ideale puzzels voor uw hond. U leert uw hond beter begrijpen in wat hij/zij nodig heeft en wat voorinvloed u en de spellen hebben op uw hond.

Gegarandeerd een vermoeide hond en baas aan het eind van de workshop!

Workshop Speuren
Nog nooit met uw hond gespeurd? Iedere hond kan speuren!
In deze workshop neem ik u mee in de wereld van de neus van de hond. U leert hoe de neus werkt en hoe leuk en bevredigend het is voor uw hond om hiermee aan de slag te gaan!
Na een kleine theorie gedeelte brengen we dit alles in de praktijk dmv kleine oefeningen en een heus mensenspoor!
Na deze workshop bent u zeer waarschijnlijk besmet met het speurvirus en gaat u zelf aan de slag of kiest u voor meer speurlessen.

Wanneer: data volgen

Waar: parkeerplaats Diergezondheidscentrum van Stad tot Wad, Noorddijkerweg 26A Groningen
Tijd: 2,5uur
Kosten: € 45.-